Våren på väg...

Jag är väl inte direkt någon sommar männsika men visst e det härligt när våren kommer och man kan sitta ute och bara njuta av solens varma strålar som träffar en på kroppen och förhoppningsvis lämnar kvar lite spår i form av lite brunfärg.. elle jaja RÖD... egentligen tycker jag nog om sommar men med lite för mkt kg på kroppen som jag har haft hela mitt liv så e det bara en pina när man ska ha på sig lite kläder och man blir bara så jävla avundsjuk på alla perfekta människor...Och det där med och bada de sista åren har jag alltid sagt att jag inte gillar att bada... men jag ÄLSKAR att bada men det är en undanflykt från att visa sig i badkläder!!!.. Jag känner att jag är på ett väldigt "tycka synd om mig jag är tjock humör" så ska nog inte skriva mer om det.....har lite underbara bilder från dessa fina dagar!!
våran trädgårdsmästare Ingvar( Petters morfar) En toppen gubbe!! Elias kikar så det blir bra!
Sen hade han och Lilling Kafferep:) han e lite av  Elias favvo nu!
Tuffa liva
Mys Linus

Elias mumsar glass med...
 
Rasmus!

Spritfrukost!!

Imorse kom Petter upp och bad mig vakna lite.... Livia har spytt... Jaha tänkte jag om hon nu redan hade gjort det kunde väl inte jag göra så mkt åt det... men jag tog på mig och gick ner.. och då förstod jag varför han bad mig komma ner... Livan nerspydd så hon satt i duschen och det va en del spy att torka i köket... både stol bord och golv!!!! och Elias som helst ville vara med och greja i denna gägga.. så det dick åt en rulle hushållspapper en del trasor och massa sprit!! Vi hade sprit frukost kan man tro av doften man möttes av i köket!!

att dessa små varelser kan släppa i från sej så mkt!!!

shoppat lite!

Idag va jag och Fia lotta på ÖB och handlade lite inför kommande tjejfest på Gardis! Sofia som ordar och grejar alltså ( jag bara kör och e glad att komma utanför kommungränsen:)och man kan alltid hitta nåt i såna där billiga affärer.. man kommer alltid på massor som man behöver:) men jag hitta dessa söta stolar som jag tycker passar bra att ha i sommar till de små barnen nu tänker jag på Elias och Rasmus de andra e nog lite små!!
Söta va!?

Födelsedag!

Ja i söndags va det lite kalas här Petter blev ett år äldre:) och det firade vi med lite kakor och kaffe och en budapest tårta... mums.. allt va hembakat! redigt va:)) Gjorde bara en budapest tårta men på morgonen blev jag lite osäker på om den skulle räcka så jag gjorde en till... vilket va tur för båda försvann som smör i solsken!!!
misslyckad radiokaka.. men god ändå!

lite kakor

födelsedagsbarnet....

lycklig!!

Ja kan man vara annat än lycklig när man har två underbara barn och ja den bästa älskling som man bara kan ha!..Vem är det som är uppe på nätterna om barna e vakna.. vem är det som går upp på morgonen när barna vaknar... ja det är inte jag iallafall... runt 8 -9 kommer en super trött mamma upp och undrar hur länge de har varit uppe och helst skulle denna trötta människa som e jag vilja gå och lägga mig en stund till... JAG E SÅÅ TRÖTT e mina första ord... HALLÅ  tänk.. bortskämda människa!!!!  Jag har även ett underbart fint hus som jag trivs såå bra i... och som för alla andra husägare vill jag bara ha och göra de de de de ...man e ju aldrig nöjd.. men drömmar och ideèr måste man ha... Nä nu kan jag nog inte sittta framför datorn mer.. Petter denna underbara männsika har precis plockat i och ur diskmaskinen nu! klockan e snart elva så det är väl dags att tänka på kudden!:)

mina favvo killar

Det tar på krafterna!!


busgrabbarna  livan:)

ZZZZz

Just nu e det väldigt dåligt med uppdatering här.. men hjärnan e tom efter några sömnlösa nätter...

GLAD PÅSK allihopa!!!!!

Här har vi en himla glad typ:))
Buskusiner!!!!

vissa dagar vill man bara.....

Ja en söndag inte vilken söndag som helst utan en söndag full med allanballanägg...... Det är sådana här dagar som man skulle tycka det va skönt att sitta ute på en öde ö och man skulle inte längta efter nån bara njuta av lugn, tyshet och ENSAMHET!!! Dagen började med att Elias ville inget annat än att gå ut kl 07,00 imorse.. men det hade inte riktigt vi andra lust med.... så han va väl LITE sur och Livia e lite grinig nu får tänder, förkyld ,tät när hon andas och försvinn inte i 1 sek för då SKRIKER jag!!!! Sen skulle ju inte Livia äta mat skrik skrik skrik... jaja hon har ju lite sparat så det är nog ingen fara hon svälter nog inte:)) ja ELias tur att äta... näe näe lät det i från han... sen så va det höga toner från han med.... Ja ger upp, är inte på mitt bästa humör vid det här laget... Sen  opps en creme fraiche burk åker pladask i golvet utan lock... JA skvätter i hela köket...... Sen ja nu sätter vi oss och dricker kaffe... mmm vad gott.... NÄ för då häller jag UT HELA kaffekoppen över bordet ner på golvet... vi tog de stora kopparna idag...............Det är då man bara vill lägga sej ner och skrika JAG VILL INTE JAG VILL INTE!!!! Idag har det varit många 123456789 10 tänkades hos mig....
Sen fick jag besök av Frida och Rut det va väldigt trevligt!!
 Nu sover gullungarna så skönt och jag undrar hur de små söta varelserna kan få en att gå upp i atomer.... Men som sagt man älskar sina barn men ibland 24 timmar om dygnet varje dag... så får man känna att jag orkar, vill inte, känner inte fört lämna mig iFred...!!! Tror nog att alla känner så men man får ju inte säga att man inte orkar med sina barn... Då e man väl en dålig männsika... men det tycker inte jag det är bara sanning!!! Det räcker med ett litet break på några timmar så man kan samla lite nya krafter och vila hjärnan lite så e man på G igen!!

man blir galen ibland.......

Sjukhus!!

Va på sjukhuset idag skulle göra ett ultraljud på mitt hjärta som tydligen inte hade förstått det hela rätt.. men lite hjälp på traven med lite mediciner så har det kommit på spår igen!!!
Jag fundera på vad det kan bero på att mitt hjärta va lite stort mot vad det skulle vara!!! Kom på att det måste vara för att jag är en sån snäll och hjärtlig människa och har många människor i mitt lilla hjärta.. Finns otroligt många människor som jag tycker väldigt mycket om och då måste ju så klart hjärtat öppna sig och för att få plats med alla dessa!!! SÅ det hela beror på att jag är en sån hjärtligt snäll männsika med många härliga människor i min närhet!!!! Elle???? ;))
                                                      
                                                       Ja här är ett äkta GIK hjärta;))

:)


Elias fick tag på min mascara!!! han hade fattat hur man skulle göra men han fick lite väl mycket utanför!!!Här är världens bästa syster... Älskar henne!! 

earth hour!!!

Ja det va ju inte så fel att släcka ner alla lampor och stänga av TV ,radio det blev ju en timme med god mat coh lite kortspel... sen så sattes TV.n på fort som bare den... Sverige mötte ju Portugal......
VI käka en riktigt god middag som bestod av Revbensspjäll och lite mojs... Jag tog allt det nyttiga jag kunde hitta i kylskåpet.. Det blev stekta tomater med dill och flingsalt, stekt sqasch med pressad lime och lite sambaolek, stekt svamp och paprika och lite sallad... sen krossade ja casewnötter med chili/lime smak och strödde över... Blev gott trots att jag inte visste ett skit vad jag höll på med ett tag:) Behövs inte pommes alltid.....


revbensspjällen som petter hade tilllagat ve alldeles utsökta! med en kall öl... gott!!

RSS 2.0