Midsommar!!!

Ja nu har det varit fest hela helgen lång! Vi var i Dalbergså med Tessan och Benny och lite syskon till han och John!! Det va så himla kul!!!
Det va en massa skojiga lekar med!! Nu vann ju tyvärr inte vi.... det va tjejerna mot killarna.... men men vi va rätt bra ändå:)


SÅng och musik blev det med... fast det va ju lite senare på kvällen men tyckte ändå att det passade att börja med denna bild!!
Terese ger järnet i vatten leken!!!

Här har jag nog gjort nåt bra ser det ut som... men kan ej minnas vad det kan ha varit....

Tjinge ser ut att tveka lite på Petters metod men han va faktiskt bland de som kastade längst!

Efter lekarna så hade Bennys syster Marlene och hennes man Kjell gjort ett väldigt bra jobb med maten... Det va absolute ingen risk att köttet inte skulle vara färdig grillat!! Det e bra vem vill äta rosa kött??

Här dricks det bål... den va farligt god!!!

Hon va toksugen på mat.....

John sitter bara och myser!!!Det är en härlig kille!!

Ja han ändra sej lite under kvällen!

Här är då Benny som roade sej och oss andra under kvällen!!!!Ja trevligt va det och det finns mer kort man vill lägga ut men nu e klockan mycket och jag ska upp tidigt i morgon så jag kan väl inte sitta här och fördriva min tid utan i stället inta liggande position i sängen....Och så står ju min älskade Pi här och e LITE sugen på att sätta sej här och coacha sitt fantastiska lag Birmingham.. det är inte många som vet att han e lagets främsta coach... det är ju ett heltidsjobb... SÅ nu e det dags att lämna över datorn!!!

Go natt!!!!

Återkommer om min fantastiska AC/DC resa!!!!

Äntligen!!

Nu äntligen efter många veckor har vi en fungerande dator... Tack vare Tessan och Benny!! Allt detta krångel p.g.a ett jädrans fotbollsspel........

Jag och min kära syster håller på att försöka få ordning på våran trädgård... det växer hej vilt med allt möjligt här..... e ju inte riktigt min stil som det är nu.. men vi jobbar på det!!!
I vecka gjorde vi i ordning en lite uteplats i fram som vi blev nöjda med... Det e ju inte helt lätt med 4 barn och greja men det gick faktiskt jättebra..


Hon kämpar och sliter... kommer mer kort när det e klart!!!!

KALAS har det med varit


Har gjort smörgåstårtor till Petters farmor som har fyllt år... Detta är en av dem....


Söta " farmor" med barnbarn och barnbarnsbarn Elias  försöker och maskera sej lite!!!!

RSS 2.0