skräll... nä!

I helgen hade vi tjejkväll på badet, vi började med Zumba och lite bubbel, sen fortsatte vi med bubbelpol, cider, pasta sallad och prat... Vi hade det superbra. Avslutade kvällen på Lipz... ja dansa är kul men det känns nog som att jag får inse att man inte är 20 längre...... Men saken är den att allt kan ju inte gå bra... och det händer ju bara just det MIG!
Det va ju så att planera det är väl dumt så det blev lite bråttom innan jag skulle iväg på detta galej..... Började dagen med att gå fram på byn träffade då petters mormor och morfar och blev ditbjuden på middag vilket jag och barnen inte tackade nej till, så efter att vi ätit lite tog jag och barnen en sväng i bilen så de kunde somna en snabbis tiden började bli mkt och de behövde en power nap vilket går väldigt bra i bilen :) så strax efter 14.00 åkte jag till mamma med barnen efter som Petter jobbade till 16,00 kommer hem vid 14,30 och ska hämta Mia 15,00...Shit nu ska jag hitta nåt att ha på mej ikväll, packa träningskläder, badkläder smink , fest grejjer, fixa dressing göra en röra och just det shampo balsam ja ni vet... tänker borde lägga shampo i en påse men hinner inte tar ju 1 sek typ.. pucko..... mi!!! Så när jag står och ska duscha är mitt shampo slut... det va ju nytt..... F...n ....Tjejerna är snälla och säger att jag gärna får låna av dem.... men det va ju fullt HEMMA vilket betyder att det måste ligga schampo i hela min väska....JA på alla mina kläder jag skulle ha när vi skulle ut skärp, klänning, scarf, strumpbyxor..... ja allt.. Men det fixa sej.. snabbsköljning in i tummlaren skölja skärpet in på tork i bastun.....Och det va ju så att jag visste att det skulle bli så men så typiskt mig..... hehe...

Back to buissnes!!!

Mössa vantar..

11 september ( just det hela 9 år sedan al-Qaida va i farten sjukt fort tiden går) Ja ja  sommaren är slut och det närmar sej höst/ vinter....Och nu slutar man gnälla för att det är för VARMT nu kommer det vara alldeles för KALLT i stället... konstigt det där... när är vi nöjda... Visst är det en alldeles underbar årstid, Jag bara tycker det är så gött och hugga lite ved, tända en brasa åhh så mysigt det är :)....Och hemmet får sej en rejäl uppfräschning nu känner man för att städa och grejja lite inne det har jag typ inte gjort på hela sommaren.. ( jo visst har jag städat lite alltså) Har lite målar projekt på gång! .. som en vis man sa till mig färg gör underverk både på väggar och kvinnor :).
Och lite av det bästa HOCKEYN börjar igen! I morse vaknade jag till att Elias och Livia satt i deras sängar och sjöng hejja på grästorp, kämpa på GIK haha dem kan dem :) 
Visst kommer jag oxå gnälla på att det är så jävla kallt, men dra på en mössa gå ut känna kylan mot kinden.... Sätta sej i soffan med en filt och kopp kaffe lite tända ljus och brasan som sprakar.

                          
                                                          Välkommen hösten! 


Nu är det dags att dra på kläderna och bege sej till ishallen :)  


Blöjfri!

Min lilla kille har helt plötsligt blivit stor.... Han är blöjfri , Han kom en dag i sommras och sa mamma inte ha blöja så vi tog av den och han sprang på toan... vi hade inte pratat om det alls... Det är fullt upp ändå så vi hade väl tänkt tanken att försöka potträna..men inte kommit längre,  men fjantigt tyckte ELias han sköter sej själv! Ingen konst att gå på toan,Han har kanske kissat ner sej högst 5-10 ggr på 1-2 mån han hajja direkt att han inte bara kunde kissa ibrallan :) Detta gick mkt lättare än jag trodde.. I min hjärna trodde jag de skulle kissa ner sej nån gång om dagen do nr 2 i kalsingen... skulle bli mkt tork och prat om toan men ikke har knappt tänkt på att han slutat med blöja! 
Han är bra redig min grabb :)  Ja jag nog om detta !

Ha en bra kväll!

Köss


RSS 2.0