Mina sötisar

Elias och Livia.... Dom håller ihop äkta syskonkärlek där :)

( ibland är dom med på jobbet, då gäller det att se till att man vet vart man har dom)

Livia skulle upp och sova middag men hon ville inte det så hon låg och skrek lite däruppe.. Och det fick hon göra hon tystnar efter några minuter... Men Elias va inte med på det..... Mamma du måste gå upp till Livia.... Ja Jag ska göra det snart förklarade jag ... gör du det undra Elias.... Ja Jag tar hand om henne... Bra sa Elias... Så gick jag till köket och grejja och då ropar ELias igen har du varit uppe hos Henne??? Nä men hon sover nu... okej då svarade han då går det bra... Härliga dom är...

-Det ryker ute det brinner nog ropar Livia
- nä det snöar och blåser
- jaha på baksidan oxå??
- ja överallt...
- jaja det kanske ska vara så avslutar Livan :)

== MI==

Bra dag!

Det går bra nu!! känner mig peppad och taggad till att vräka det överflödiga som har bosatts sig på min kropp helt utan tillåtelse från mig...Har vart redig de senaste veckorna kred till mig.... Har t.o.m kommit igång och springa! Idag kom jag iväg till gymmet strax efter 07..rodd 2000m löpte 2 km och crosstraina en stund plus ett mag och bröst pass.... är helt mör nu men så gött!!. och varje gång jag lyckas ta mig upp ur sängen för att gå till gymmet medans de andra sover känner jag mig så nöjd... Man kommer ju hem och är pigg och på ett jäkla bra humör! Så varför kommer man inte ihåg det nästa gång när man ligger i sängen och klockan piper.. träning träning...det är ju så lätt och bara stänga av den sova vidare så är man helt gör trött och kommer inte igång förrän 10 typ...Nä Andersson nu är det skärpning kl 7 ska det tränas!!!!
Så här vill en ju helst inte se ut!Hipp hipp hurra för min mamma idag!
Idag fyller hon år... hon som alltid ställer upp som finns där när hon behövs och som är helt fantastisk iallaläget!!
Det kommer vi såklart fira! Så snart ska jag Elias och livia bege oss till oskarsgatan och se om en kan få en kopp kaffe och överlämna en liten paket :) Sen är det dags att köra ett kvällspass på Shell :) Vilket jag inte har nåt emot... Förutom att jag missar kalas fikat då.. men men det är ju bara positivt egentligen :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0