¤¤

Don´t stop believin
Hold on the feelin'

Hockey idag... Det är bara så att när vi kommer in i ishallen så tappar våra barn sina ben och ingen av dem kan gå....och idag va det inget som stämde... Får nog ge upp hockyn lite men men barnen går ju såklart i 1:a hand även om jag är hockytokig.. Det är bara så kul!!!

Känner mig lite misslyckad idag.... Va tusan ska jag bli när jag blir stor... Jag borde inse att jag är stor nu och ja vad har hänt.... Inte mö..... Är bara le på allt känns det som idag... Nya tag imorgon!! SKa nog ut och ta mig lite frisk luft och hitta lite endisar.....


I går hade vi kusinerna på besök.... Det blev fruktsallad och glass till kvällsmat.... Ja det va ju lördag :) Sen blev det en film och några avsnitt av nicke nyfiken inann förste och enda tös somna i sin säng sen däckade Rasmus i soffan och Linus tröttnade med vid 23.00 då va det bara jag och Elias som hängde i.... Men det va inte svårt att få han i säng, sen så slummrade jag med in så gött...Allt gick väldigt bra fast det hände 2 olyckor under natten men sånt får man ju räkna med.
Jag och Lilling passade på att spela lite kort när de satt som klistrade framför filmen ... det gick ju väldigt bra vann alla omgångar i casino och i 7 en gång :)

Nu ska jag nog ta mig till tappen och hyra en film!! Finns många som jag vill se nu!

Köss!!


Härliga Söndag!

dahhhhhh sitter här vill skriva 1000 saker som jag just nu bara går och är väldigt irriterad över....Men orka, vem vill höra gnäll... INTE jag så varför sitta här och gnälla själv på allt och alla !!!  Så vi kör vidare är glada och känner hur vintern närmar sej med stormsteg.. Underbart!!!

Idag har jag och barnen en kul söndag framför oss....Vi ska på kalas kl 14 hos sköjjiga sköna Cristine :) Barnen har frågat sen vi gick upp ska vi inte åka på kalas snart..... Jo nu är det snart :) Sen är det ju Söndag.... Vilket innebär HOCKEY !!!
Många tycker SÖndag är den tråkigaste dagen på hela veckan.... Jag tycker det är en underbar dag... inte en massa måsten att man ska hitta på nåt för det är helg utan bara slappa göra det man vill.. Ladda för en ny vecka och hoppas på massa massa jobb!!! Låter konstigt kanske men jag trivs 100 med att jobba har man kul jobb så har man..   Nä nu ska finkläderna på har massa fix att göra!
Så ha en bra söndag!

Perfekt väder.. ta på er kläder gå ut, ta er till en lämplig tapp :) Hyr en film, köp lite godis gå hem tänd lite ljus, laga lite god mat kryp ner i soffan och njut till en film !! :)

Själv åker jag bil till kalaset sen ställer mig i en ishall hejja på våra grabbs lite ( som en sömning supporter i RH.. haha vilket skämt) sen filmmys med barnen sen på med regnkläderna när petter kommer hem kl 21,00 går ut en sväng sen tänder jag en brasa och somnar i soffan.... och ställer kl på 04,30 För i morgon blir det lite JOBB :)

## MI##

kort är kul!Gör mig redo för en arbetskväll...... Emma va va det du sa en dag på jobbet... Vi på shell är inte helt 100%
Livia och Elias skulle se lite arga ut.... Livia lyckades väl så där....


Bättre anfra gången :) Good girl!


Och Elias vet hur man ser arg ut! ( Look a like Lars Lundmark)Men han kan även se glad ut.. smile
Natti på er Nu ropar sängen!!!


hmm

Ögoninflammation har både ELias och Livia haft denna vecka men nu är de fit for fight igen :) Livia vakna en morgon och satt i sin säng komma pappa komma... När Petter kommer upp frågar han henne om hon inte ser nåt.. Nä vi måste tvätta säger Livia.. Vilket jag verkligen kan förstå för så här vill man inte gå runt..
Sen när hon fick tvättat sej iögat va det full fartljus ljus i mörkret

ljusfestivalen lyser verkligen upp utanför vårat köksfönster


Finn ett fel. Jo tvättställningen kan inte sånt sköta sej självt det är nåt som man inte hinner med och så tråkigt....

Hmm

Jaha trodde det aldrig :)... Men idag har jag bytt bort Saaben och för en vecka sen sa jag att jag ska bara köra Saab.. hehe så blev det icke.... Utan för mitt fönster står nu en röd fin Skoda... Jag är helnöjd, hade inte ens provkört den när Petter åkte och köpte den idag... För en gångs skull litade jag på hans bedömmning vilket jag gjorde rätt i :)
Så 9000 får ny adress och det är inte vilken som helst.. den känner sig nog rättså hemma där, han och den blivande ägaren har träffats förut när den inte riktigt har samarbetat med mig. Ja den nya adressen är alltså oskarsgatan 52 :)
Det kommer nog en liten bild på min nya pärla men nu är den ute på en uppvisningstur !

Tuta och kör!!

!

Sitter här hos mamma med färg i håret, kyckling på spisen, har jävligt bråttom ska vara hemma om senast 1 timme. ( ändå sitter jag här och skriver.. PUCKO) Jag och Mia har hittat på lite för våra sambos ikväll.. ska bli mkt trevligt!
Ha en trevlig helg alla!!
Många som besöker ljusfestivalen kan man ju hoppas på,  så som de fixar och har sej den där framtidsföreningen det är ju betydligt bättre väder än förra året :)  


RSS 2.0