Härliga Söndag!

dahhhhhh sitter här vill skriva 1000 saker som jag just nu bara går och är väldigt irriterad över....Men orka, vem vill höra gnäll... INTE jag så varför sitta här och gnälla själv på allt och alla !!!  Så vi kör vidare är glada och känner hur vintern närmar sej med stormsteg.. Underbart!!!

Idag har jag och barnen en kul söndag framför oss....Vi ska på kalas kl 14 hos sköjjiga sköna Cristine :) Barnen har frågat sen vi gick upp ska vi inte åka på kalas snart..... Jo nu är det snart :) Sen är det ju Söndag.... Vilket innebär HOCKEY !!!
Många tycker SÖndag är den tråkigaste dagen på hela veckan.... Jag tycker det är en underbar dag... inte en massa måsten att man ska hitta på nåt för det är helg utan bara slappa göra det man vill.. Ladda för en ny vecka och hoppas på massa massa jobb!!! Låter konstigt kanske men jag trivs 100 med att jobba har man kul jobb så har man..   Nä nu ska finkläderna på har massa fix att göra!
Så ha en bra söndag!

Perfekt väder.. ta på er kläder gå ut, ta er till en lämplig tapp :) Hyr en film, köp lite godis gå hem tänd lite ljus, laga lite god mat kryp ner i soffan och njut till en film !! :)

Själv åker jag bil till kalaset sen ställer mig i en ishall hejja på våra grabbs lite ( som en sömning supporter i RH.. haha vilket skämt) sen filmmys med barnen sen på med regnkläderna när petter kommer hem kl 21,00 går ut en sväng sen tänder jag en brasa och somnar i soffan.... och ställer kl på 04,30 För i morgon blir det lite JOBB :)

## MI##

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0