¤¤

Don´t stop believin
Hold on the feelin'

Hockey idag... Det är bara så att när vi kommer in i ishallen så tappar våra barn sina ben och ingen av dem kan gå....och idag va det inget som stämde... Får nog ge upp hockyn lite men men barnen går ju såklart i 1:a hand även om jag är hockytokig.. Det är bara så kul!!!

Känner mig lite misslyckad idag.... Va tusan ska jag bli när jag blir stor... Jag borde inse att jag är stor nu och ja vad har hänt.... Inte mö..... Är bara le på allt känns det som idag... Nya tag imorgon!! SKa nog ut och ta mig lite frisk luft och hitta lite endisar.....


I går hade vi kusinerna på besök.... Det blev fruktsallad och glass till kvällsmat.... Ja det va ju lördag :) Sen blev det en film och några avsnitt av nicke nyfiken inann förste och enda tös somna i sin säng sen däckade Rasmus i soffan och Linus tröttnade med vid 23.00 då va det bara jag och Elias som hängde i.... Men det va inte svårt att få han i säng, sen så slummrade jag med in så gött...Allt gick väldigt bra fast det hände 2 olyckor under natten men sånt får man ju räkna med.
Jag och Lilling passade på att spela lite kort när de satt som klistrade framför filmen ... det gick ju väldigt bra vann alla omgångar i casino och i 7 en gång :)

Nu ska jag nog ta mig till tappen och hyra en film!! Finns många som jag vill se nu!

Köss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0